Raiko

Description:
Bio:

Beskrivelse af items: Langsværd: Fint udsmykket. Parerbøjlen er lavet som et blad. På skæftet sidder landsbyens våbenskjold på den ene side og Corellons symbol på den anden.

Skjold: Det ligner toppen af en trækrone. Selve skjoldet er også helt grønt. I midten af trækronen, ligner det lidt at kronen har aftegnelser Corellons symbol i kronen, og bag på er landsbyens våbenskjold..

Kappen: Den er grøn med lysebrune stjerner der omkredser min landsbys våbenskjold og Corellons symbol.

Ringbrynje: Foran sider der grønne ringen, der tilsammen danner landsbyens våbenskjold og bagpå grønne ringe der danner Corellons symbol.

Hesten: Har en våbenfrakke på der har landsbyens våbenskjold på venstre side, og Corellons symbol på højre.

Forklaring af symbolernes placering: Langsværd: Parerbøjlen er et blad fordi det betyder ”Må naturen beskytte dig hvis andet har fejlet” At våbenskjoldet og Corellons mærke er samme sted bare på hver sin side, betyder at du skal kæmpe for din gud som du kæmper for dit folk.

Skjold: Trækronen er det prægtigste på et træ og det blødeste. Det er trækronen der er den beskyttende del. Hvis du falder men rødderne der er det vigtigste. For at komme til rødderne skal du igennem trækronen først. Du kan se Corellons symbol i trækronen, og det symbolisere, at kæmper du for Corellon (Corellons favored weapon er et langsværd) med dit langsværd, vil Corellon også beskytte dig. Landsbyens våbenskjold er på bagsiden, fordi så kan bæreren af skjoldet se, hvad der bliver skadet. Bliver bæreren af skjoldet skadet, bliver landsbyen skadet. Det skal få dig til at kæmpe bedre, og tænkte mere på din beskyttelse.

Kappen: De brune blade på den grønne baggrund skal symbolisere, at selvom de grønne blade er visnet og de skjulested forsvinder. Vil der blot skabes et nyt under de neddryssede visne blade.

Ringbrynjen: Våbenskjoldet er foran fordi at det viser, at kæmper du for landsbyen med sværd og skjold, så vil din landsby beskytte dig, ligesom du beskytter den. Corellons symbol er bagpå fordi at når du kæmper for din landsby, og landsbyen for dig på slagmarken, så har Corellon både din og din landsbys ryg.

Hesten: Corellon er igen på højre side for Corellon er vigtigere, stærkere og mere overlegen end både du og din landsby. Landsbyen er på venstre side fordi du kæmper med både højre og venstre hånd. Du kæmper med og for både din gud og din landsby. Landsbyens våbenskjold og Corellons symbol er på hestens våbenfrakke fordi det symbolisere at uanset hvor du rejser, så har du både din landsbys ånd og din guds styrke med dig.

Raiko

Eberron Luigiana